Wednesday, October 11, 2006

Hurra, jeg er endelig satt i bås

Politiken.dk forteller at en boligside, Boligagenten.dk, har profiler over naboene i det område boligene ligger i. Her er mitt nabolag avslørt:

Alder:

Fortrinsvis singler mellem 23-29 år.


(...)

Beskæftigelse og økonomi:

De få, som ikke er i gang med en uddannelse, er enten på kontanthjælp eller beskæftiget inden for handel og service. Lønniveauet er derfor lavt, og der er heller ikke opsparet nogen formue.


(...)

Politik:

BS elsker at tale om politiske emner, og De Radikale såvel som Enhedslisten trækker stemmer herfra.

BS er åben over for omverdenen og mener sagtens, at der kan bo flere nydanskere i deres kommune.

(...)


Livstil:

De er med i front rent teknologisk, benytter dagligt internettet og føler at it tilfører samfundet mange fordele. De er aktive i byen - går ofte i biografen og på diskotek - og går meget op i deres livsstil, ernæring og tøjmode. De fleste benytter cyklen til at komme rundt i byen. De fleste har fast medlemskab i et af byens fitnesscentre, og ellers tager de en løbetur.

BS handler dagligvarer i Føtex og Fakta. De foretrækker fjerkræ eller frossen fisk, som oftest fiskefilet. Som tilbehør er det som oftest pasta eller ris. Når ikke maden tilberedes hjemme eller opvarmes i mikrobølgeovnen, køber BS færdigbagt pizza.

Sykkelen stemmer, men jeg er ikke singel. Bortsett fra det kommer det flere og flere barn i gården vår, noe jeg går ut fra er en konsekvens av de latterlig høye boligprisene. Det meste av dette stemmer jo på de fleste mennesker i tjueårene. Men jeg er bedre til å lage mat enn det de påstår her.


Oppdatert: For å avklare eventuelle norske gjester skal det nevnes at "fiskefilet" betyr panert rødspettefilet. I Danmark er fisk=rødspette. Fiskefilet med pasta eller ris som tilbehør kan ikke anbefales! Her gjelder det enten rugbrød eller poteter. Remulade er en selvfølge. Hvis du virkelig er nede med danskene (gjelder muligens særlig på ytre Nørrebro) kaller du det bare "remo". Yepp.


Oppdatert #2: "...elsker at tale om politiske emner"? Au. Den satt rett i panna.

No comments: